Een vast team met een sterke coördinatie

De afgelopen twintig jaar bevestigde Koen Dauwen elk project opnieuw zijn uitstekende reputatie als betrouwbare bouwaannemer. Ieder nieuwbouw- of renovatieproject wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Koen Dauwen neemt persoonlijk de coördinatie op zich en vormt het rechtstreekse aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

Onze aanpak en troeven

Alleen hoogwaardige materialen

Een kwaliteitsvol eindresultaat is alleen mogelijk met hoogwaardige materialen. Koen Dauwen kiest bewust voor een luxueuze afwerking. Wij werken uitsluitend voor opdrachtgevers die kwaliteit naar waarde kunnen schatten en die beseffen dat kwaliteit in de eerste plaats een slimme investering is.

Eén aanspreekpunt en centrale coördinatie

Zaakvoerder Koen Dauwen is voor opdrachtgevers het enige aanspreekpunt. U bent bij hem als opdrachtgever welkom met alle vragen en opmerkingen. Koen Dauwen neemt persoonlijk de coördinatie van elk bouwproject op zich. Dankzij deze korte lijnen krijgt elke vraag snel het gepaste antwoord.

Vast team van betrouwbare onderaannemers

Doorheen de jaren verzamelde Koen Dauwen een vast team van gespecialiseerde onderaannemers rond zich. Deze vakmensen delen allemaal dezelfde drang naar kwaliteitswerk. Dit team is perfect op elkaar ingespeeld met Koen Dauwen als centrale coördinator.

Enkele voorbeeldrealisaties

Meer realisaties