Uw nieuwbouw tot in de kleinste details gerealiseerd

Koen Dauwen realiseert alle mogelijke nieuwbouwprojecten voor opdrachtgevers die één aannemer zoeken voor de volledige realisatie.. Vooral bij totaalprojecten komen onze troeven tot uiting. Zo zijn we uitermate sterk in coördinatie en werfopvolging.
Dit leidt tot een kwaliteitsvol eindresultaat, gerealiseerd binnen de afgesproken termijn en budget. U als opdrachtgever hebt slechts één aanspreekpunt: zaakvoerder Koen Dauwen.

SLEUTEL-OP-DE- DEUR BOUWEN

Betrek ons zo snel mogelijk bij uw nieuwbouwproject en profiteer van ontwerpfase tot oplevering van onze enorme ervaring en expertise.

DE VOORDELEN HIERVAN

Koen Dauwen Bvba is een erkende en geregistreerde aannemer dat samenwerkt met een vast en betrouwbaar team die elks gespecialiseerd zijn in hun vak voor het bouwen van de verschillende onderdelen van uw woning.
De voordelen hiervan zijn een goede coördinatie tussen onderaannemers en het vlot verlopen van werken, geen kopzorgen voor u als bouwheer en krijg zo bescherming onder de Wet Breyne.

METEEN VERHUIZEN

Een nieuwbouwproject van Koen Dauwen wordt tot in de kleinste puntjes afgewerkt. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsvolle hoogwaardige materialen.
Energiezuinig bouwen staat hoog op onze agenda, wij bouwen overeenkomend de verwachtingen van de overheid en streven zelfs naar BEN-woningen (Bijna Energie Neutrale woning).
Als wij de werf verlaten, kunt u als toekomstige bewoner meteen verhuizen.

Enkele voorbeeldrealisaties

Meer realisaties