Koen Dauwen combineert een grote technische vakkennis van de bouwwereld met ondernemerschap. Elk renovatie- of nieuwbouwproject wordt door hem en zijn team met de grootste zorg aangepakt.

Daarnaast speurt Koen Dauwen voortdurend de vastgoedmarkt af op zoek naar interessante bouwgronden en afbraakpanden voor de ontwikkeling van eigen projecten. Ook hier staat de kwaliteit voor de toekomstige bewoners centraal.

Onze aanpak en troeven

Een vast team met een sterke coördinatie

De afgelopen twintig jaar bevestigde Koen Dauwen elk project opnieuw zijn uitstekende reputatie als betrouwbare bouwaannemer. Ieder nieuwbouw- of renovatieproject wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Koen Dauwen neemt persoonlijk de coördinatie op zich en vormt het rechtstreekse aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

Alleen hoogwaardige materialen

Een kwaliteitsvol eindresultaat is alleen mogelijk met hoogwaardige materialen. Koen Dauwen kiest bewust voor een luxueuze afwerking. Wij werken uitsluitend voor opdrachtgevers die kwaliteit naar waarde kunnen schatten en die beseffen dat kwaliteit in de eerste plaats een slimme investering is.

Eén aanspreekpunt en centrale coördinatie

Zaakvoerder Koen Dauwen is voor opdrachtgevers het enige aanspreekpunt. U bent bij hem als opdrachtgever welkom met alle vragen en opmerkingen. Koen Dauwen neemt persoonlijk de coördinatie van elk bouwproject op zich. Dankzij deze korte lijnen krijgt elke vraag snel het gepaste antwoord.

Vast team van betrouwbare onderaannemers

Doorheen de jaren verzamelde Koen Dauwen een vast team van gespecialiseerde onderaannemers rond zich. Deze vakmensen delen allemaal dezelfde drang naar kwaliteitswerk. Dit team is perfect op elkaar ingespeeld met Koen Dauwen als centrale coördinator.

Projectontwikkeling door Koen Dauwen

Projectontwikkeling door Koen Dauwen gebeurt met de zusterfirma Dast nv.

Zo is Dast nv steeds eigenaar van de projectgronden, de realisatie gebeurt onder de vlag van Koen Dauwen bvba. Deze dubbele juridische structuur garandeert lagere kosten voor de kopers